Wersje kompatybilne
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de quinoa
- 1000 g d'eau
- 250 g de pois gourmands
- 25 feuilles de menthe fraîche
- 50 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 1 pincée de piment
- du sel
- du poivre moulu
- 75 g d'oignon rouge, ciselé
- 150 g de feta, en cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1800 kJ / 431 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Salade de boulgour, poivrons, abricots secs et amandes
45 Min
Buddha bowl au quinoa et légumes variés
24h
Salade de brocoli aux lardons, pommes et amandes
30 Min
Salade d'épeautre à la grecque
30 Min
Salade de quinoa et haricots verts
30 Min
Salade de sarrasin
25 Min
Buddha bowl au chou rouge, semoule et tofu
15 Min
Buddha bowl multicolore
40 Min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 Min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 Min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 Min