Risotto aux asperges et petits pois

Risotto aux asperges et petits pois

2.9 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon en quartiers
    100 g
  • d'échalotes en quartiers
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz spécial risotto, type arborio
    300 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • d'eau
    700 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • du sel
  • d'asperges épluchées en tronçons
    400 g
  • de petits pois frais
    250 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    2 c. à soupe
  • de copeaux de parmesan
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 548 kcal / 2303 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...