Soupe aux légumes et aux œufs

Soupe aux légumes et aux œufs

4.1 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • œufs
    6
  • de sel
    5 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de légumes variés (pommes de terre, carottes, céleri branche, céleri-rave...), coupés en morceaux (1-2 cm)
    600 g
  • de persil frais, équeutés et un peu haché pour la finition
    2 brins
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • d'eau
    800 g
  • de poivre noir moulu
    2 pincées
  • de haricots blancs en boîte égouttés
    240 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 349.5 kcal / 1462.3 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 35.8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 0.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...