Soupe aux légumes et aux œufs

Soupe aux légumes et aux œufs

3.9 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 6 œufs
  • 5 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 40 g d'huile d'olive
  • 600 g de légumes variés (pommes de terre, carottes, céleri branche, céleri-rave...), coupés en morceaux (1-2 cm)
  • 2 brins de persil frais, équeutés et un peu haché pour la finition
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 800 g d'eau
  • 2 pincées de poivre noir moulu
  • 240 g de haricots blancs en boîte égouttés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 0.9 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 1462.3 kJ / 349.5 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 35.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...