Poisson vapeur au gingembre

Poisson vapeur au gingembre

4.4 120 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de poivron rouge coupé en fines lanières
    140 g
  • d'oignon coupé en deux, puis en rondelles
    100 g
  • d'huile de colza
    20 g
  • de gingembre frais coupé en fins bâtonnets
    30 g
  • de filets de poisson blanc (cabillaud, julienne, lieu...)
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'huile de sésame
    10 g
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de sauce de soja
    40 g
  • de riz au jasmin
    250 g
    250 g de riz
  • d'eau
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 808.3 kcal / 3378.3 kJ
Białko 35.3 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 125.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1825 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...