Saumon aux asperges, sauce aux câpres et riz au cumin
TM6 TM5

Saumon aux asperges, sauce aux câpres et riz au cumin

4.4 (76 ocen)

Składniki

  • 40 g de jus de citron
  • 60 g d'huile d'olive
  • 30 g de câpres au vinaigre
  • 2 brins de coriandre fraîche
  • 1300 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 250 g de riz
  • 2 c. à café de graines de cumin
  • 300 g d'asperges vertes fraîches
  • 600 - 700 g de saumon frais (4 pavés)
  • 4 pincées de fleur de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2765.8 kJ / 660.5 kcal
Białko
38.5 g
Węglowodany
51.3 g
Tłuszcz
32.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
3 g
Sód
792.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy