Saumon aux asperges, sauce aux câpres et riz au cumin

Saumon aux asperges, sauce aux câpres et riz au cumin

4.4 88 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de jus de citron
    40 g
  • d'huile d'olive
    60 g
  • de câpres au vinaigre
    30 g
  • de coriandre fraîche
    2 brins
  • d'eau
    1300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de riz
    250 g
  • de graines de cumin
    2 c. à café
  • d'asperges vertes fraîches
    300 g
  • de saumon frais (4 pavés)
    600 - 700 g
  • de fleur de sel
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 660.5 kcal / 2765.8 kJ
Białko 38.5 g
Tłuszcz 32.5 g
Węglowodany 51.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 792.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...