Bouillon de restes de légumes

Bouillon de restes de légumes

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 bocaux

Składniki

  • de légumes variés (restes), coupés en morceaux
    400 g
    d'épluchures de légumes variés, (restes), coupés en morceaux
  • oignon avec la peau, coupé en deux
    1
  • de champignons frais
    50 g
  • gousses d'ail non épluchées
    2
  • feuilles de laurier déshydratées
    2
  • grains de poivre de la Jamaïque
    4
  • grains de poivre noir
    10
  • de thym frais ou déshydraté
    2 branches
  • de romarin frais ou déshydraté
    2 branches
  • d'eau
    1500 g
  • de sel
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 93.7 kcal / 391.7 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 1634.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...