Bouillon de restes de légumes

Bouillon de restes de légumes

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 bocaux

Składniki

  • 400 g de légumes variés (restes), coupés en morceaux
    d'épluchures de légumes variés, (restes), coupés en morceaux
  • 1 oignon avec la peau, coupé en deux
  • 50 g de champignons frais
  • 2 gousses d'ail non épluchées
  • 2 feuilles de laurier déshydratées
  • 4 grains de poivre de la Jamaïque
  • 10 grains de poivre noir
  • 2 branches de thym frais ou déshydraté
  • 2 branches de romarin frais ou déshydraté
  • 1500 g d'eau
  • 2 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 1634.7 mg
Białko 3 g
Kalorie 391.7 kJ / 93.7 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...