
Urządzenia i Akcesoria
Soupe vichyssoise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de blancs de poireau coupés en tronçons300 g
-
d'huile d'olive2 c. à soupe rases
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
d'eau300 g
-
cube de bouillon de volaille1
-
de pommes de terre détaillées en dés300 g
-
de lait400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
206.5 kcal /
861.5 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
18.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
731.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja