Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties
TM6 TM5 TM31

Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties

4.2 (17 ocen)

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 400 g de carottes, coupées en deux dans la longueur
  • 30 g de graisse de canard
  • ½ c. à café de ras el-hanout
  • 7 figues fraîches
  • 50 g d'échalotes, coupées en deux
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 2 magrets de canard sans peau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1472.1 kJ / 351.9 kcal
Białko
22.3 g
Węglowodany
29.2 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
5.9 g
Sód
256.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy