Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties

Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties

4.2 21 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 400 g de carottes coupées en deux dans la longueur
  • 30 g de graisse de canard
  • ½ c. à café de ras el-hanout
  • 7 figues fraîches
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 2 magrets de canard sans peau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 256.1 mg
Białko 22.3 g
Kalorie 1472.1 kJ / 351.9 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...