Caille, sauce à l'orange et carotte

Caille, sauce à l'orange et carotte

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de beurre
    20 g
  • d'huile
    10 g
  • cailles
    6
  • carottes
    5
  • oignon coupé en morceaux
    1
  • d'eau
    500 g
  • cube de bouillon (10 g)
    1
  • de cognac
    20 g
  • de sel et ½ c. à café
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'huile de noix
    100 g
    100 g d'huile végétale
  • oranges non traitées zeste et jus
    1 - 2
  • d'échalotes
    15 g
  • de moutarde forte
    10 g
  • de curry en poudre
    ½ c. à café
  • de vinaigre de fruit type pomme ou pêche
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 475.6 kcal / 1989.7 kJ
Białko 23.2 g
Tłuszcz 34.6 g
Węglowodany 16.9 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 385 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...