
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de mâche et panais
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de panais coupés en morceaux300 g
-
d'échalotes coupées en deux60 g
-
de beurre (voir "Conseil(s)")15 g
-
de mâche200 g
-
d'eau700 g
-
de bouillon de légumes1 cube
-
de crème liquide 35% m.g.50 g
-
d'huile de noisette (opcjonalnie) pour le service4 c. à café
-
croûtons (opcjonalnie) pour le service
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
173.8 kcal /
722.5 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
12.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
529.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°35
46 Przepisów
Francja
Francja