Lotte crémeuse au safran

Lotte crémeuse au safran

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions

Składniki

La veille ou minimum 3 heures avant
  • pistil de safran
    1
  • de crème épaisse, 5-15% m.g.
    200 g
Le jour même
  • d'eau
    400 g
  • de poireaux coupés en tronçons (2 cm)
    400 g
  • de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
    600 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 237.5 kcal / 996 kJ
Białko 30.3 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 421 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...