Médaillons de lotte à l'ail des ours

Médaillons de lotte à l'ail des ours

4.9 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    70 g
  • feuilles d'ail des ours fraîches
    14
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de filets de lotte, sans peau et sans arêtes détaillés en 12 médaillons (voir "Conseil(s)")
    800 g
  • de beurre
    15 g
  • de sel et 1 c. à café, à ajuster en fonction des goûts
    8 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    8 pincées
  • d'eau
    150 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de pommes de terre nouvelles
    750 g
  • d'épinards frais
    300 g
  • de crème fraîche
    1 c. à soupe
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    50 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 451.8 kcal / 1903.3 kJ
Białko 42.5 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...