Salade de poulet, pêches et épinards aux noix

Salade de poulet, pêches et épinards aux noix

4.1 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • de noix décortiquées
    80 g
  • d'huile d'olive
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de filets de poulet, avec ou sans peau coupés en lanières (1 x 3-4 cm) et épongés avec du papier absorbant
    300 g
  • de sel et ½ c. à café
    2 - 3 pincées
  • de pêches en tranches (1 cm)
    150 g
    150 g d'abricots frais, en tranches (1 cm)
  • de vinaigre de cidre
    30 g
  • de moutarde
    15 g
  • de poivre noir moulu
    ½ c. à café
  • de paprika
    ½ c. à café
  • de sucre en poudre
    2 - 3 pincées
  • d'épinards frais
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 767.9 kcal / 3212.7 kJ
Białko 21.4 g
Tłuszcz 73 g
Węglowodany 9.7 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Sód 532.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...