Saumon en croûte de pesto de tomates séchées et riz aux légumes

Saumon en croûte de pesto de tomates séchées et riz aux légumes

4.7 92 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de filets de saumon frais, parés et désarêtés 4 pièces (env. 150 g chacune)
    600 g
  • de tomates séchées à l'huile égouttées
    100 g
  • de miel
    10 g
  • de chapelure
    50 g
  • de sel
    ¾ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • de concentré de tomate
    30 g
  • gousses d'ail
    2
  • huile végétale pour arroser le pesto
  • d'oignon coupé en deux
    70 g
  • de poivrons détaillés en cubes (1,5 cm)
    150 g
  • de mélange de riz sauvage
    200 g
  • d'eau
    600 g
  • de brocoli, détaillé en bouquets
    150 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 - 1 ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 793 kcal / 3317.8 kJ
Białko 48.6 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 91.2 g
Błonnik 16.8 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Sód 720.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...