Petit salé aux lentilles

Petit salé aux lentilles

3.8 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    2400 g
  • de petit salé en tranches de 2 cm
    d’épaisseur
    650 g
  • d'oignon en quartiers
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de carottes
    150 g
  • de thym frais
    4 branches
  • feuille de laurier
    1
  • de lentilles vertes sèches
    350 g
  • de curry en poudre
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • saucisses de Montbéliard
    2
  • brins de persil ciselés
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 788 kcal / 3300 kJ
Białko 73 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...