Aiguillettes de canard et purée de potiron à l'orange

Aiguillettes de canard et purée de potiron à l'orange

3.6 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • de pommes de terre (type Monalisa), en cubes
    200 g
  • de chair de potiron en cubes
    700 g
  • filet d'huile d'olive
    1
  • d'aiguillettes de canard
    500 g
  • branche de thym frais effeuillée
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • eau pour déglacer
  • de jus d'orange fraîchement pressé
    3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 259 kcal / 1085 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...