Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles

Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles

4.7 123 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • oignons en quartiers
    2
  • gousses d'ail
    2
  • de gingembre frais
    5 g
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'échine de porc, désossée en morceaux de 4-5 cm
    600 g
  • de poivre moulu
    2 c. à café
  • d'eau
    30 g
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de cassonade
    70 g
  • de sauce de soja
    60 g
  • de choux de Bruxelles
    700 g
  • brins de persil ciselés
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 621 kcal / 2589 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...