Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de tomme fraîche de l'Aubrac, en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, en cubes
- 600 g de filets de poulet
- 15 feuilles de sauge fraîche
- 1 gousse d'ail
- 125 g de crème fraîche
- 100 g de beurre, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3901 kJ / 935 kcal
- Białko
- 63 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 62 g
Alternatywne przepisy
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45min
Miso carbonara udon
25 min
Bœuf à la bière et au pain d'épices
3h 30min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1h 15 min
Cigares de tartiflette
55min
Croquettes au jambon de bœuf et fromage de chèvre
9 Std. 20 Min
Soufflé au munster et au cumin
1h 10min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Tourte au camembert
3h
Spaghetti alla carbonara
30min
Pâtes au gorgonzola
40min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 godz. 5 min