Œuf mollet, crème de champignon
TM6

Œuf mollet, crème de champignon

3.1 (71 ocen)

Składniki

  • 4 œufs froids
  • 600 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris frais, émincés
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 brins d'estragon frais, effeuillés
  • 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
798.5 kJ / 192.5 kcal
Białko
10.8 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
15.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Błonnik
1.3 g
Sód
320.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy