Œuf mollet, crème de champignon

Œuf mollet, crème de champignon

3.1 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 4 œufs froids
  • 600 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris frais émincés
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 brins d'estragon frais effeuillés
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 320.8 mg
Białko 10.8 g
Kalorie 798.5 kJ / 192.5 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...