Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte

Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte

4.5 140 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    30 g
  • cuisses de lapin
    8
  • de persil frais
    10 g
  • d'échalotes
    50 g
  • d'eau
    720 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de moutarde à l'ancienne
    200 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    1000 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 558.8 kcal / 2334.4 kJ
Białko 45.4 g
Tłuszcz 29.6 g
Węglowodany 24.4 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Sód 820.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...