
Urządzenia i Akcesoria
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
d'huile d'olive30 g
-
cuisses de lapin8
-
de persil frais10 g
-
d'échalotes50 g
-
d'eau720 g
-
de vin blanc sec100 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de moutarde à l'ancienne200 g
-
de pommes de terre coupées en morceaux1000 g
-
de crème liquide 35% m.g.100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
558.8 kcal /
2334.4 kJ
Białko
45.4 g
Tłuszcz
29.6 g
Węglowodany
24.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Sód
820.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rock Stars
24 Przepisy
Francja
Francja