Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

4.4 106 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de riz basmati
    250 g
  • d'eau
    1000 g
  • de sel
    2 - 3 pincées
  • d'épinards frais
    200 g
  • de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)
    600 g
  • de poivre blanc moulu
    2 - 3 pincées
  • citron jaune non traité le zeste et 25 g de jus
    1
  • de crème fraîche épaisse
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 463 kcal / 1938.3 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 50.8 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 738.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...