
Wersje kompatybilne
Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de riz basmati
- 1000 g d'eau
- 2 - 3 pincées de sel
- 200 g d'épinards frais
- 600 g de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)
- 2 - 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 citron jaune non traité le zeste et 25 g de jus
- 150 g de crème fraîche épaisse
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 463 kcal / 1938.3 kJ
- Białko
- 34 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Sód
- 738.8 mg