
Urządzenia i Akcesoria
Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de riz basmati250 g
-
d'eau1000 g
-
de sel2 - 3 pincées
-
d'épinards frais200 g
-
de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)600 g
-
de poivre blanc moulu2 - 3 pincées
-
citron jaune non traité le zeste et 25 g de jus1
-
de crème fraîche épaisse150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
463 kcal /
1938.3 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
50.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
738.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Faciles ou créatives
60 Przepisów
Francja
Francja