
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de chou-fleur et œufs durs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
de gruyère coupé en morceaux200 - 300 g
-
d'eau1000 g
-
de bouquets de chou-fleur1000 g
-
œufs4 - 6
-
de farine de blé60 - 80 g
-
de beurre coupé en morceaux60 - 80 g
-
de lait600 - 800 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de noix de muscade fraîchement râpée (opcjonalnie)½ - ¾ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
305 kcal /
1273 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
507 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix Friend®
40 Przepisów
Francja
Francja