Sauté de porc à la moutarde et panais

Sauté de porc à la moutarde et panais

3.5 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons en quartiers
    150 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'échine de porc, désossée en morceaux
    600 g
  • d'eau
    300 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de panais en tronçons
    300 g
  • de carottes en rondelles
    300 g
  • de moutarde à l'ancienne
    3 c. à soupe
  • de crème fraîche épaisse
    4 c. à soupe
  • brins de persil ciselés
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 504 kcal / 2098 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...