Tartinade jambon-œuf

Tartinade jambon-œuf

4.7 406 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 3 œufs
  • ½ botte de ciboulette fraîche
  • 100 g de jambon blanc coupé en morceaux
  • 70 g de cornichons en rondelles
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
  • 200 g de fromage à tartiner, allégé type Mme Loïk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 400 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...