Tartinade jambon-œuf

Tartinade jambon-œuf

4.7 383 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • œufs
    3
  • botte de ciboulette fraîche
    ½
  • de jambon blanc coupé en morceaux
    100 g
  • de cornichons en rondelles
    70 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • de moutarde à l'ancienne
    1 c. à café
  • de fromage à tartiner, allégé type Mme Loïk
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 96 kcal / 400 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...