Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne

Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne

4.4 62 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g de rôti de porc, dans le filet
  • 2 oignons coupés en deux
  • 4 gousses d'ail
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
  • 1 c. à soupe de miel
  • 1 pincée de sel
  • 2 pincées de poivre noir moulu
  • 900 g d'eau
  • 300 g de pommes de terre nouvelles
  • 1 carotte coupée en morceaux de 2-3 cm
  • 1 cube de bouillon de poule
  • 300 g de courge butternut en morceaux
  • 100 g de châtaignes cuites et pelées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 290.4 mg
Białko 56.7 g
Kalorie 2587.5 kJ / 618.4 kcal
Tłuszcz 19.7 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 53.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...