Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne

Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne

4.4 51 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de rôti de porc, dans le filet
    1000 g
  • oignons coupés en deux
    2
  • gousses d'ail
    4
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de moutarde à l'ancienne
    2 c. à soupe
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre noir moulu
    2 pincées
  • d'eau
    900 g
  • de pommes de terre nouvelles
    300 g
  • carotte coupée en morceaux de 2-3 cm
    1
  • cube de bouillon de poule
    1
  • de courge butternut en morceaux
    300 g
  • de châtaignes cuites et pelées
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 618.4 kcal / 2587.5 kJ
Białko 56.7 g
Tłuszcz 19.7 g
Węglowodany 53.3 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 290.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...