Osso-buco et boulgour

Osso-buco et boulgour

3.6 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • de boulgour
    250 g
  • d'eau tiède
    200 g
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • sel
  • oignon en quartiers
    1
  • gousse d'ail
    1
  • de veau (jarret et morceaux sans os), en tranches
    800 g
  • de farine
    20 g
  • tomates pelées en conserve
    3
  • de carottes en morceaux
    250 g
  • branche de céleri en morceaux
    1
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de concentré de tomate
    35 g
  • cube de bouillon de volaille
    ½
  • bouquet garni
    1
  • du poivre moulu
  • de persil frais effeuilés
    3 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 593 kcal / 2493 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...