Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce

Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce

4.0 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
2 portions

Składniki

  • de gingembre frais coupé en tranches (2 mm)
    40 g
  • d'huile de sésame
    70 g
  • de sucre roux
    60 g
  • de sauce de soja
    45 g
  • de vinaigre balsamique
    60 g
  • de ciboules coupées en rondelles (1 cm), et un peu pour la finition
    100 g
  • anis étoilés
    2
  • de travers de porc coupés en côtes individuelles (env. 5 cm de long)
    500 g
  • d'eau
    600 g
  • de riz basmati
    200 g
  • de farine de blé
    2 c. à soupe
  • de graines de sésame
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1643.5 kcal / 6876 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 100 g
Węglowodany 132 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 25 g
Sód 1.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...