Galette bacon et champignons à la crème

Galette bacon et champignons à la crème

4.6 44 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    200 g
  • de champignons de Paris blonds coupés en rondelles
    400 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de beurre
    20 g
  • galettes de sarrasin
    4
  • de bacon fumé
    16 tranches fines
  • de ciboulette fraîche ciselé
    ½ bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 338.3 kcal / 1409.5 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 1419.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...