
Urządzenia i Akcesoria
Galette bacon et champignons à la crème
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
d'eau200 g
-
de champignons de Paris blonds coupés en rondelles400 g
-
de crème liquide 35% m.g.200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de beurre20 g
-
galettes de sarrasin4
-
de bacon fumé16 tranches fines
-
de ciboulette fraîche ciselé½ bouquet
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
338.3 kcal /
1409.5 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
1419.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°29
48 Przepisów
Francja
Francja