Œuf dur, parmesan et tomates séchées

Œuf dur, parmesan et tomates séchées

3.5 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 6 œufs
  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 500 g de champignons de Paris frais
  • 3 pincées de sel
  • 20 g de beurre et un peu pour le moule
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de parmesan râpé
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 150 g de tomates séchées coupées en morceaux
  • 5 brins de persil frais ciselés

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 461.8 kcal / 1925 kJ
Białko 22.8 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 23.8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Sód 688.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...