Œuf dur, parmesan et tomates séchées

Œuf dur, parmesan et tomates séchées

3.5 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • œufs
    6
  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de champignons de Paris frais
    500 g
  • de sel
    3 pincées
  • de beurre et un peu pour le moule
    20 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de parmesan râpé
    50 g
  • de poivre 5 baies
    2 pincées
  • de tomates séchées coupées en morceaux
    150 g
  • de persil frais ciselés
    5 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 461.8 kcal / 1925 kJ
Białko 22.8 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 23.8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Sód 688.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...