Dip de iogurte e pesto de coentros e kale

Dip de iogurte e pesto de coentros e kale

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 frascos de

Składniki

  • couve kale cortada em pedaços
    100 g
  • coentros cortados em pedaços
    10 g
  • sementes de abóbora
    40 g
  • dente de alho
    1
  • azeite extra virgem
    140 g
  • levedura nutricional
    1 c. sopa de
  • sal
    ¼ c. chá de
  • pimenta
    ⅛ c. chá de
  • iogurte grego
    200 g

Wartości odżywcze na 1 frasco de

Kalorie 804.3 kcal / 3364.9 kJ
Białko 17.1 g
Tłuszcz 73.3 g
Węglowodany 23.7 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Sód 403 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...