
Urządzenia i Akcesoria
Dip de iogurte e pesto de coentros e kale
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 frascos de
Składniki
-
couve kale cortada em pedaços100 g
-
coentros cortados em pedaços10 g
-
sementes de abóbora40 g
-
dente de alho1
-
azeite extra virgem140 g
-
levedura nutricional1 c. sopa de
-
sal¼ c. chá de
-
pimenta⅛ c. chá de
-
iogurte grego200 g
Wartości odżywcze na 1 frasco de
Kalorie
804.3 kcal /
3364.9 kJ
Białko
17.1 g
Tłuszcz
73.3 g
Węglowodany
23.7 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Sód
403 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nutra o seu intestino
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia