Tarte fine aux deux chocolats et aux fruits rouges

Tarte fine aux deux chocolats et aux fruits rouges

4.1 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions

Składniki

La crème chocolat blanc-vanille
  • 1 gousse de vanille
  • 300 g de crème liquide 35% m.g.
  • 350 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
La pâte brisée au chocolat
  • 50 g de sucre en poudre
  • 50 g de cacao en poudre
  • 200 g de farine de blé
  • 125 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 1 œuf
Le dressage
  • 100 g de fraises fraîches
  • 150 g de framboises fraîches
  • 100 g de myrtilles
  • 125 g de groseilles rouges
  • 30 g de sucre glace maison

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 3667 kJ / 879 kcal
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 80 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...