Urządzenia i Akcesoria
Poudre au caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
200 g
Składniki
-
15 g d'eau
-
200 g de sucre en poudre
-
30 g de miel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Białko
0 g
Kalorie
3797 kJ /
896 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
224 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Les croustouilles
20 min
Saucisson au chocolat
6 godz. 15 min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Guimauves à la fraise
3 godz. 35 min
Gelée de pomme à la vanille
6 godz.
Crémeux aux noisettes
1 godz. 45 min
Pastador aux speculoos
20 min
Meringues à aromatiser
3 godz. 30 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12 godz. 30 min
Cigarettes croquantes à l'amande
1 godz. 30 min
Sucre pistache
5 min
Sucre orange-épices de Noël
2 godz.