![Poudre au caramel Poudre au caramel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E31FE28-106C-4546-B349-4EF2BE462906/Derivates/f862e077-390f-4746-9969-4edafc46309a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 30 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 3797 kJ / 896 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 224 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sucre baies de goji
5 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2 godz. 15 min
Sucre citron-cardamome
2 Std.
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 min
Confiture de vin aux épices
12hod.
Liqueur aux fruits rouges
25 dk
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Sucre à la fraise tagada
5 min
Sucre pralines roses
5 min
Pâte à tartiner
15 dk
Sucre vanillé
72h