
Urządzenia i Akcesoria
Mignardises à la mousse de fruit
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
20 pièces
Składniki
Le croustillant aux speculoos
-
de biscuits speculoos200 g
-
de beurre80 g
-
de cassonade80 g
La mousse de fruits exotiques
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide2
-
de purée de fruits exotiques200 g
-
de sucre en poudre50 g
-
de crème liquide 30-40% m.g. très froide150 g
Le montage
-
mangue détaillée en dés1
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
129.6 kcal /
541.5 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
14.8 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mignardises de Noël
10 Przepisów
Francja
Francja