Mignardises à la mousse de fruit

Mignardises à la mousse de fruit

4.5 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
20 pièces

Składniki

Le croustillant aux speculoos
  • de biscuits speculoos
    200 g
  • de beurre
    80 g
  • de cassonade
    80 g
La mousse de fruits exotiques
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de purée de fruits exotiques
    200 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    150 g
Le montage
  • mangue détaillée en dés
    1
    1 ananas frais, détaillée en dés

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 129.6 kcal / 541.5 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...