Mignardises à la mousse de fruit

Mignardises à la mousse de fruit

4.2 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
20 pièces

Składniki

Le croustillant aux speculoos
  • 200 g de biscuits speculoos
  • 80 g de beurre
  • 80 g de cassonade
La mousse de fruits exotiques
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 200 g de purée de fruits exotiques
  • 50 g de sucre en poudre
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
Le montage
  • 1 mangue détaillée en dés
    1 ananas frais, détaillée en dés

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 0.6 g
Kalorie 541.5 kJ / 129.6 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...