Urządzenia i Akcesoria
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
water500 g
-
raw beetroots peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)2
-
sweet corn cobs husks and silks removed2
-
frozen peas400 g
-
Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
sour cream100 g
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
white pepper plus extra to season¼ tsp
-
cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)½
-
apple cider vinegar for sprinkling
-
Lebanese cucumbers 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)2
-
radishes trimmed and cut into thin slices4
-
cherry tomatoes cut into halves4 - 5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259.8 mg
Białko
6 g
Kalorie
938.5 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 godz. 10 min
Crunchy carrot salad
10 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Halva semifreddo
7 godz. 30 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Apple and cucumber relish
10 min
Warm beetroot dish
50 min
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 godz. 30 min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.