Layered vegetable salad with creamy herb dressing
TM6 TM5 TM31

Layered vegetable salad with creamy herb dressing

4.7 (10 ocen)

Składniki

  • 500 g water
  • 2 raw beetroots, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
  • 2 sweet corn cobs, husks and silks removed
  • 400 g frozen peas
  • ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)
  • 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 1 garlic clove
  • 2 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 100 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g sour cream
  • 20 g lemon juice
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp white pepper, plus extra to season
  • ½ cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)
  • apple cider vinegar, for sprinkling
  • 2 Lebanese cucumbers, 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)
  • 4 radishes, trimmed and cut into thin slices
  • 4 - 5 cherry tomatoes, cut into halves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
938.5 kJ / 223.5 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
12.3 g
Tłuszcz
15.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Błonnik
7.1 g
Sód
259.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy