Wersje kompatybilne
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 2 raw beetroots, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 2 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 400 g frozen peas
- ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- 20 g lemon juice
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp white pepper, plus extra to season
- ½ cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)
- apple cider vinegar, for sprinkling
- 2 Lebanese cucumbers, 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)
- 4 radishes, trimmed and cut into thin slices
- 4 - 5 cherry tomatoes, cut into halves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 938.5 kJ / 223.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 259.8 mg
Alternatywne przepisy
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
"Little house" slice
6 Std. 30 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Stuffed zucchini
1h 5 min
Asparagus and pea omelette
20min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
No potato salad
20min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min