Urządzenia i Akcesoria
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Lemongrass and lime glaze
-
water for soaking
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded, if preferred1
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
brown sugar70 g
-
soy sauce20 g
Vegetable wraps
-
yellow capsicum deseeded and cut into strips½
-
red capsicum deseeded and cut into strips½
-
asparagus trimmed1 bunch
-
carrot peeled and cut into batons1
-
green beans trimmed12
-
unsalted butter cut into 4 thin slices20 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
458.4 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
495.8 kJ /
118.1 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Pear mulled wine
30 min
Chilli creamed corn
40 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min