Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
lukewarm water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Lamb filling
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
lamb mince (see Tips)250 g
-
tomato paste50 g
-
water plus 1 tablespoon extra40 g
-
harissa paste to taste (see Tips)30 - 50 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
pine nuts1 - 2 tbsp
-
egg beaten1
-
olive oil spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
513.5 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
1889 kJ /
451.5 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rustic beef tarts
1 godz.
Family burger pie
1 godz. 25 min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Swedish meatballs and mash
50 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Ham and cheese cruffins
3 godz.
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 godz.
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min