Urządzenia i Akcesoria
Pear mulled wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
red wine (i.e. Cabernet Merlot or other medium-bodied wine)750 g
-
orange zested and juiced1
-
pears peeled, cored and cut into quarters4
-
sugar150 g
-
water200 g
-
pimento (see Tips)1
-
cardamom pods crushed1
-
cinnamon quill1
-
black peppercorns4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
12.6 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
574.8 kJ /
136.8 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
Milk jellies with poached stone fruit
5 godz.
Prune and orange stuffing
10 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Coconut lime spritzer
5 min
Mayonnaise
5 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Espresso "baked" beans
35 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Curried carrot and ginger soup
40 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min