Urządzenia i Akcesoria
Salmon filo spiral
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
butter to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh red chilli¼ - ½
-
fresh baby spinach leaves130 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
sea salt1 tsp
-
pecan nuts roasted100 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces300 g
-
filo pastry plus extra as needed12 sheets
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
896.1 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2853.3 kJ /
679.3 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Christmas spice mix
5 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Open fish burgers
1 godz.
Mixed berry clafoutis
40 min
Fresh tomato tart
40 min
Linguine with salmon and herbs
25 min