Salmon filo spiral

Salmon filo spiral

4.6 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • butter to grease
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 g
  • fresh red chilli
    ¼ - ½
  • fresh baby spinach leaves
    130 g
  • cream cheese cut into pieces
    250 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • pecan nuts roasted
    100 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces
    300 g
  • filo pastry plus extra as needed
    12 sheets

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portions

Sód 896.1 mg
Białko 22.8 g
Kalorie 2853.3 kJ / 679.3 kcal
Tłuszcz 57 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 21.4 g
Węglowodany 19.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...