Coulibiac salmon pie

Coulibiac salmon pie

4.3 12 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions

Składniki

Flaky pastry
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • sea salt
    1 tsp
  • plain flour plus extra to dust
    360 g
  • cold water
    90 g
  • red peppercorns (pink), optional
    1 tsp
Filling
  • water
    1000 g
  • extra virgin olive oil
    25 g
  • sea salt
    4 pinches
  • basmati rice
    100 g
  • eggs
    3
  • onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • unsalted butter cut into pieces
    50 g
  • button mushrooms cut into quarters
    200 g
Assembly
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh dill leaves only, roughly torn
    3 sprigs
  • fresh boneless salmon fillet whole and skinned
    900 g
  • egg lightly beaten, for egg wash
    1
Sauce
  • white wine
    200 g
  • crème fraîche
    400 g
  • sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh dill leaves only, roughly chopped
    4 sprigs
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped
    4 sprigs

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 479.2 mg
Białko 34.2 g
Kalorie 3759.9 kJ / 895.2 kcal
Tłuszcz 65.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 32 g
Węglowodany 42.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...