Urządzenia i Akcesoria
Coulibiac salmon pie
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Flaky pastry
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra to dust360 g
-
cold water90 g
-
red peppercorns (pink), optional1 tsp
Filling
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil25 g
-
sea salt4 pinches
-
basmati rice100 g
-
eggs3
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
button mushrooms cut into quarters200 g
Assembly
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh dill leaves only, roughly torn3 sprigs
-
fresh boneless salmon fillet whole and skinned900 g
-
egg lightly beaten, for egg wash1
Sauce
-
white wine200 g
-
crème fraîche400 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh dill leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
479.2 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
3759.9 kJ /
895.2 kcal
Tłuszcz
65.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
42.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon en croute
50 min
Cherry and peach loaf
1 godz. 55 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Hearty seafood chowder
45 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Salmon filo spiral
1 godz. 10 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Garlic prawns
25 min