
Urządzenia i Akcesoria
Gin-cured ocean trout salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Cured ocean trout
-
ocean trout fillet trimmed, boned, skin removed500 - 800 g
-
star anise1
-
juniper berries5
-
pink peppercorns1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
sugar125 g
-
sea salt125 g
-
lemon peel strips, no white pith (4 cm)2
-
gin of choice (see Tips)100 g
Salad
-
radishes trimmed and thinly sliced3
-
cucumber sliced½
-
extra virgin olive oil to drizzle1 tbsp
-
fresh chives chopped to garnish4 sprigs
-
micro herbs to serve
-
crème fraîche to serve
-
bread toasted to serve (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
315.9 kcal /
1326.8 kJ
Białko
26.3 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
21.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
2029 mg