Urządzenia i Akcesoria
Gin-cured ocean trout salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Cured ocean trout
-
ocean trout fillet trimmed, boned, skin removed500 - 800 g
-
star anise1
-
juniper berries5
-
pink peppercorns1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
sugar125 g
-
sea salt125 g
-
lemon peel strips, no white pith (4 cm)2
-
gin of choice (see Tips)100 g
Salad
-
radishes trimmed and thinly sliced3
-
cucumber sliced½
-
extra virgin olive oil to drizzle1 tbsp
-
fresh chives chopped to garnish4 sprigs
-
micro herbs to serve
-
crème fraîche to serve
-
bread toasted to serve (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2029 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
1326.8 kJ /
315.9 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Balti coconut fish curry
50 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Japanese-style dressing
5 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min