Urządzenia i Akcesoria
Quinoa crumbed fish with slaw
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Yoghurt tartare
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
cornichons30 g
-
lemon juice (approx. ¼ lemon)1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt (see Tips)140 g
-
salted capers rinsed1 tbsp
Slaw
-
white cabbage cut into pieces100 g
-
red cabbage cut into pieces100 g
-
carrot (approx. 80 g), cut into pieces1
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Quinoa crumbed fish
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
eggs2
-
quinoa flakes120 g
-
skinless snapper fillets cut into strips600 - 800 g
Tortillas
-
brown rice flour (see Tips)170 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
salt½ tsp
-
salted butter40 g
-
water plus extra if needed120 g
-
olive oil plus extra for drizzling½ tsp
-
vegetable oil for frying1000 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
894.1 mg
Białko
56 g
Kalorie
4680.5 kJ /
1114.3 kcal
Tłuszcz
66.8 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Broccoli salad
10 min
Basil pesto
10 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Roasted carrot dip
1 godz.
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Classic mushroom risotto
30 min