Couscous Risotto with Fennel and Salmon
TM6 TM5

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.8 (24 oceny)

Składniki

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
  • 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz dry white wine
  • 9 oz Israeli couscous
  • 1 tsp salt, to taste
  • 18 oz vegetable stock
  • 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 lemon, cut in wedges
  • cracked black pepper, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1611 kJ / 385 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
3 g
Sód
873 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy