
Urządzenia i Akcesoria
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
385 kcal /
1611 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
873 mg