Urządzenia i Akcesoria
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
873 mg
Białko
22 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Funky Roasted Veggies
45 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min