Urządzenia i Akcesoria
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
873 mg
Białko
22 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
50 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Turkey Chili
45 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min