Couscous Risotto with Fennel and Salmon

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.9 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • leeks sliced in half moons (¼ in)
    5 oz
  • fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • Israeli couscous
    9 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • vegetable stock
    18 oz
  • fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed
    12 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • lemon cut in wedges
    1
  • cracked black pepper to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 385 kcal / 1611 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 873 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...