
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat leaf parsley leaves only½ oz
-
yellow onions quartered (approx. 1 lg. onion)8 oz
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
unsalted butter1 oz
-
corn starch2 tbsp
-
fresh mushrooms sliced (¼ in.)22 oz
-
tomato paste1 oz
-
white wine2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
sour cream2 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
172 kcal /
720 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Mushroom Risotto
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Vegetable Patties
1 godz.
Indian Vegetable Curry
50 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Vegetarian Chili
50 min