Soupe de bœuf aux légumes et fusilli

Soupe de bœuf aux légumes et fusilli

2.8 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 150 g d'oignons en quartiers
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 200 g de carottes en rondelles
  • 150 g de céleri en dés
  • ½ bouquet de coriandre fraîche équeuté
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 750 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 500 g de petits pois surgelés
  • 600 g de viande de bœuf en lamelles
  • 150 g de pâtes sèches, type fusilli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 50 g
Kalorie 2387 kJ / 568 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...