Pâtes au pesto blanc

Pâtes au pesto blanc

3.8 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • de cerneaux de noix
    85 g
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • de parmesan coupé en morceaux
    115 g
  • d'origan frais haché finement
    2 c. à café
  • de ricotta fraîche
    115 g
    115 g de fromage de chèvre
  • d'eau
    910 g
  • de pâtes sèches type penne
    450 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts et un peu pour le service
    2 c. à café
  • poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • d'huile d'olive extra vierge
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 554 kcal / 2318 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 985 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...