Salade de blé et légumes d'été

Salade de blé et légumes d'été

4.6 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    700 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • d'huile d'olive
    35 g
  • de blé précuit, type Ebly®
    200 g
  • de ciboule coupée en morceaux
    40 g
  • feuilles de basilic frais
    5
  • de carotte coupée en cubes (1 cm)
    70 g
  • de poivron rouge coupé en cubes (1 cm)
    100 g
  • de courgette coupée en cubes (1 cm)
    100 g
  • d'aubergine coupée en cubes (1 cm)
    130 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de thym déshydraté (opcjonalnie)
    1 - 2 pincées
  • de pignons de pin
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 382.5 kcal / 1606.3 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 46.5 g
Błonnik 1166 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 2.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...