Poulet grillé, boulgour  et sauce yaourt aux champignons

Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons

3.4 83 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    200 g
  • d'huile d'olive
    5 c. à soupe
  • de filets de poulet
    500 g
  • de yaourt nature
    250 g
  • quelques pluches d'aneth frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    900 g
  • de boulgour
    250 g
  • de paprika (opcjonalnie)
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 501 kcal / 2104 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...