Poulet grillé, boulgour  et sauce yaourt aux champignons

Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons

3.4 96 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de filets de poulet
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 5 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de yaourt nature
  • quelques pluches d'aneth frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de boulgour
  • 1 pincée de paprika (opcjonalnie)
  • 900 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 41 g
Kalorie 2104 kJ / 501 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...