Gratin de ravioli

Gratin de ravioli

4.5 45 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • gousses d'ail
    2
  • de céleri branche en morceaux
    30 g
  • de carotte en morceaux
    30 g
  • huile d'olive et un peu pour le plat
    40 g
  • de viande hachée mixte, porc et bœuf
    500 g
  • de concassé de tomates
    800 g
  • d'eau
    150 g
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de poivre noir moulu
    ½ - 1 c. à café
  • de poivre de Cayenne moulu
    ¼ c. à café
  • de pâtes fraîches, type ravioli, farcies au fromage
    750 g
  • de ricotta fraîche
    300 g
  • de mozzarella en fines lamelles
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 610.8 kcal / 2555.4 kJ
Białko 37.2 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 28.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 24.2 g
Sód 1079.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...