
Urządzenia i Akcesoria
Fried Chives Pockets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 piece
Składniki
Dough
-
plain flour230 g
-
water120 - 130 g
-
cooking oil10 g
-
salt¼ tsp
Chive fillings
-
eggs2
-
cooking oil15 g
-
Chinese chives cut in small pieces, approx. 0.5 cm300 g
-
sesame oil, untoasted30 g
-
oyster sauce10 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
Chinese five spice powder1 pinch
-
salt1 tsp
-
dried shrimp small size, rinsed, toasted20 g
Assembly
-
cooking oil for frying
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
269 kcal /
1123 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
512 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Asian Party Bites
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy