Fried Chives Pockets
TM6 TM5

Fried Chives Pockets

5.0 (3 oceny)

Składniki

Dough

  • 230 g plain flour
  • 120 - 130 g water
  • 10 g cooking oil
  • ¼ tsp salt

Chive fillings

  • 2 eggs
  • 15 g cooking oil
  • 20 g dried shrimp, small size, rinsed, toasted
  • 300 g Chinese chives, cut in small pieces, approx. 0.5 cm
  • 30 g sesame oil, untoasted
  • 10 g oyster sauce
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 1 pinch Chinese five spice powder
  • 1 tsp salt

Assembly

  • cooking oil, for frying

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1123 kJ / 269 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2 g
Sód
512 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy