Urządzenia i Akcesoria
Fried Chives Pockets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 piece
Składniki
Dough
-
plain flour230 g
-
water120 - 130 g
-
cooking oil10 g
-
salt¼ tsp
Chive fillings
-
eggs2
-
cooking oil15 g
-
Chinese chives cut in small pieces, approx. 0.5 cm300 g
-
sesame oil, untoasted30 g
-
oyster sauce10 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
Chinese five spice powder1 pinch
-
salt1 tsp
-
dried shrimp small size, rinsed, toasted20 g
Assembly
-
cooking oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
512 mg
Białko
10 g
Kalorie
1123 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian Party Bites
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 godz. 30 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min