Urządzenia i Akcesoria
Fried Chives Pockets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 piece
Składniki
Dough
-
plain flour230 g
-
water120 - 130 g
-
cooking oil10 g
-
salt¼ tsp
Chive fillings
-
eggs2
-
cooking oil15 g
-
Chinese chives cut in small pieces, approx. 0.5 cm300 g
-
sesame oil, untoasted30 g
-
oyster sauce10 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
Chinese five spice powder1 pinch
-
salt1 tsp
-
dried shrimp small size, rinsed, toasted20 g
Assembly
-
cooking oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
512 mg
Białko
10 g
Kalorie
1123 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian Party Bites
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken adobo
30min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Braised Rice Wine Fish
20min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Salted Chicken
5h 10min
Stir Fried French Beans
15min
Chicken Congee
1h 30min