Urządzenia i Akcesoria
Yu Sang
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Dressing
-
passion fruits pulp only, deseeded2
-
plum sauce homemade or store-bought60 g
-
lime juice1 tbsp
-
honey30 g
Salad condiments
-
toasted peanuts1 tbsp
-
crystal ice plant rinsed200 g
-
carrots finely shredded200 g
-
Japanese cucumber peeled, deseeded, finely shredded200 g
-
unripe mango peeled, pit removed, finely shredded100 g
-
unripe papaya peeled, deseeded, finely shredded100 g
-
raw salmon sashimi grade or roasted duck, shredded100 g
-
pomelo segments, separated to sacs60 g
-
red cabbage finely shredded60 g
-
cornflakes60 g
-
toasted pine nuts coarsely chopped20 g
-
coriander leaves chopped4 sprigs
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
key limes cut in wedges2
-
kaffir lime leaves deveined, finely shredded4
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
99 mg
Białko
5 g
Kalorie
629 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rice Wine Chicken
30 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 godz. 20 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Chai Buey
1 godz. 45 min